Huisartsenpraktijk Ühl-Jonker - Apeldoorn

Nieuwe patienten

Wij zijn op dit moment gesloten voor nieuwe patiënten,ons geografisch zorggebied is binnen postcodegebied 7312.

Spreekuur

U moet voor het spreekuur van de huisarts altijd een afspraak maken. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u om bij voorkeur tussen 08:00 uur en 10:30 uur te bellen voor het maken van een afspraak. U krijgt dan de vaste praktijkassistente aan de telefoon. De assistente zal u vragen waarom u de huisarts wilt spreken. Zo kunnen we het spreekuur goed indelen en als u meer tijd nodig lijkt te hebben een dubbel consult plannen.

 • Ochtend: 08:00 uur tot 10:00 en van 11.00-12.00 uur
 • Middag: 15.00 uur tot 16:30 uur (behalve donderdag)
 • Het kan zijn dat u aan het einde van de ochtend of in de middag een bandje te horen krijgt dat de praktijk alleen voor spoed te bereiken is. De assistente is dan in overleg met de huisarts of bezig met andere werkzaamheden. Wij verzoeken u om dan op een ander moment terug te bellen als het niet om een levensbedreigende situatie gaat.

Een standaard afspraak duurt ongeveer 10 minuten. Heeft u meerdere klachten? Of wilt u de huisarts langer spreken? Vraag dan om een langere afspraak. Wanneer u met 2 personen wilt komen, maak dan ook voor beide personen een afspraak.

Op donderdagmiddag is de praktijk gesloten vanaf 12.00 uur. Dr. Berghout neemt dan waar voor spoedgevallen.

Waarneming

Op de donderdagmiddag word er waargenomen door de praktijk van dr. Berghout

 • Huisarts Berghout, telefoon 055 - 35 53 002 (Spoed: keuze 1)

Huisarts Berghout is gevestigd in de Orderbron.

Waarneming tijdens vakanties en nascholing is wisselend. Kijk hiervoor op de site of bel naar de praktijk om te horen welke huisarts er waarneemt.

Gezondheidsinformatie

- Kan ik bij jullie terecht voor reizigersvaccinatie?
Nee, het geven van reizigersvaccinatie vereist specifieke kennis. Hiervoor vewijzen wij naar de GGD of een travelclinic. Voor het zetten van de injecties kunt u natuurlijk wel een afspraak maken bij de assistente.

- Kan ik bij jullie terecht voor keuring?
Nee, momenteel verrichten wij geen keuringen. Patienten kunnen eventueel terecht bij Zorgsaam. 

Huisbezoek

De huisarts zal normaal gesproken niet bij u thuis komen. Wanneer u naar de praktijk toe komt kan de huisarts u beter onderzoeken en helpen. Toch kunnen er omstandigheden zijn waardoor u zelf niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Dan kan de huisarts bij u thuis langs komen.

Ook als u uit het ziekenhuis bent ontslagen en graag de huisarts op bezoek wilt hebben kunt u hiervoor een afspraak maken. Heeft u bv nog vragen n.a.v de behandeling of vindt u het prettig om e.e.a met de huisarts door te nemen over wat u allemaal meegemaakt heeft, aarzel dan niet en maak een afspraak.

U kunt tussen 08:00 uur en 10:30 uur bellen om een afspraak te maken voor een huisbezoek. De huisbezoeken vinden meestal aan het eind van de ochtend of in de loop van de middag plaats.

Telefonisch spreekuur

Wilt u iets via de telefoon met de huisarts bespreken? Geef dit dan door aan de assistente als u belt. De huisarts zal u dan aan het einde van het spreekuur ( 's ochtends of 's middags) terugbellen.

Uitslagen

Voor het opvragen van laboratoriumuitslagen, foto's en dergelijke kunt u alle werkdagen de assistente bellen. Indien u 's ochtends belt krijgt u in principe altijd de eigen assistente aan de telefoon. 's Middags kan het zijn dat u een assistente van een andere praktijk aan de telefoon krijgt. Ook zij kan u een uitslag doorgeven.

Urine onderzoek

Urine voor onderzoek kunt u dagelijks zonder afspraak tot 10.30 afgeven aan het loket. Graag voorzien van naam en geboortedatum. Ook graag het formulier invullen dat u er bij krijgt met daarin informatie over de klachten (pijn, frequentie, duur, koorts). U wordt door de assistente dezelfde dag teruggebeld over de uitslag + behandeladvies.

Herhaalmedicatie

Herhaalrecepten kunt u op 3 manieren krijgen:

 1. Receptenlijn: 055-3553801, keuze 2
  Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalmedicatie doorgeven.
  Spreek hiervoor duidelijk de volgende gegevens in:
  - uw naam en geboortedatum
  - naam van het medicijn
  - sterkte van het medicijn
  - het gebruik
  - uw apotheek
  - of u wilt laten bezorgen
 2. Telefonisch
 3. via de website - het patientenportaal

Mocht het voor u niet mogelijk zijn om herhaalrecepten via de receptenlijn of met een e-mail te bestellen dan kunt u de assistente bellen.

Houdt er rekening mee dat u herhaalmedicatie na 2 werkdagen kunt ophalen bij de apotheek.